SKANDALČINA! Španska pevačica UKRALA hit Dare Bubamare iz 2017: S plagijatom ide na EVROSONG, svetski mediji bruje o PREVARI


 Dara Bubamara ponovo je u epicantru skandala. Ovoga puta na svetskom nivou. Njenu pesmu "Ekstravagantno" iz 2017. godine koju su radili Stefan Đurić Rasta i Slobodan Veljković Cobi iskopirali su ni manje ni više, nego ovogodišnji predstavnici Španije na za Evroviziji.

Naime, pevačica Šanel (Chanel) izvodi numeru "Slomo", koju kao autori potpisuju: Leroy Sanchez, Ibere Fortes, Maggie Szabo, Keith Harris i Ajen Thonen. Međutim, mediji u Španiji kao i društvene mreže gore da je u pitanju plagijat i da se jasno čuje sličnost između Darinig hita i ovogodišnje predstavnice Španije na prestižnom takmičenju koje će biti održano u maju u Italiji.

Dara Bubamara
FOTO: PRINTSCREEN

- Pobednička pesma Šanel treba da bude diskvalifikovana zbog nepoštovanja evrovizisjkih propisa.Ona je ista kao pesma Dare Bubamare iz Srbije - jedan je od komentara na Tviteru.

Dara Bubamara
FOTO: PRINTSCREEN

- Šanel je prekopirala pesmu Estravagantno. Sa svim sra*ima koja izlaze ova pesma mora da se skloni - neki su od komentara.

Bilo je i onih koji traže hitnu reakciju žirija.

Dara Bubamara
FOTO: PRINTSCREEN

- Zanima nas šta će žiri da uradi po ovom pitanju. Da li ta Šanel vidi da je njena pesma ista kao pevačice Dare Bubamare - navedeno je.

I zaista, kada se posluša pesma, jasno je da je u pojedinim deonicama korišćen Darinn hit "Estravagantno".

Lj.S.

Коментари

Популарни постови са овог блога

"Ne znam ko je ona, ali je se setim svakoga dana" Kako je POZIV iz Urgentnog centra Lidiji (33) iz Beograda PROMENIO ŽIVOT