LEPI SU I JAKO SU SLIČNI Oglasila se sestra od Aleks, evo šta kaže o potencijalnom zetu i da li ih podržava!

 

Nakon što se u ranim jutarnjim satima desio poljubac između Aleksandre Nikolić i Dejana Dragojevića nakon višednevnog druženja, stupili smo u kontakt sa Aleksandinom sestrom Jelenom.

Jelena je bila malo zatečena, jer nije očekivala da će se njena sestra tako brzo upustiti u ljubavnu vezu:

Printscreen

 

Pa iskreno da vam kažem nisam uopšte ovo očekivala ovako brzo, mislim da su poranili i jedno i drugo sa tim poljupcem. Iskreno su trebali da sačekaju neko vreme pa da stupe u neku vezu. Mislim da njih dvoje kao prijatelji funkcionišu prelepo, a kao par biće teško, jer veze u rijalitiju teško opstaju, preveliki je pritisak sa svih strana tako da će njih dvoje umesto da ih gledamo kako se lepo druže i pričaju, sada gledati kako imaju konflikte zbog drugih ljudi - rekla je Jelena pa otkrila kako bi reagovala da se veza Aleks i Dejan desila van rijalitija:

Printscreen

 

Dejan je kvalitetan dečko i jako su slični njih dvoje. Neiskvareni su, iskreni, predobri i naivni i lepi su oboje, mislim da su baš lep par, ali van rijalitija gde se niko neće mešati - rekla je Jelena.

Коментари

Популарни постови са овог блога

"Ne znam ko je ona, ali je se setim svakoga dana" Kako je POZIV iz Urgentnog centra Lidiji (33) iz Beograda PROMENIO ŽIVOT