SANJA STANKOVIĆ KONAČNO OTKRILA KAKO ZARAĐUJE!

 Sanja za Informer otkriva da je emotivno ispunjena, ali da joj dečko brani da ima devojku i dodaje da je u vezi skoro dva meseca. Bivša zadrugarka nije krila da je njen izabranik prvi dečko za koga tvrdi da je normalan i da su njena majka i prijatelji oduševljeni njenim izabrinikom, koga se trudi da sakrije od očiju javnosti.




- Imam dečka, ali dečko mi ne dozvoljava da imam devojku. Zajedno smo mesec i po dana, a on je prvi normalan dečko, normalna osoba u mom životu i prvi koji se mojoj mami sviđa - rekla je bivša zadrugarka uz osmeh.

printscreen

Sanja Stanković

- Svi su na njegovoj strani, moji prijatelji i moja mama. Stalno me nešto kude pošto sam ja teška i naporna. Mi šetamo ovako normalno, idemo po restoranima i držimo se za ručice kao pubertetlije - ispričala je Sanja.

Bivša zadrugarka istakla je da zarađuje od reklama i promocija na Instagramu, kao i da joj je još ostalo novca koje je zaradila učešćem u rijalitiju "Zadruga", ali i da mama često ume da je iznenadi, te joj skoro svaki mesec uplaćuje novac koji ni ne troši.

- Nisam još potrošila sav novac koji sam zaradila, tu je i Instagram, ali od njega ne može puno da se zaradi. Ja ne volim da tražim novac od mame ali ona mi svaki mesec uplaćuje, međutim novac ne podižem sa računa - izjavila je Stankovićka.  

Коментари

Популарни постови са овог блога

"Ne znam ko je ona, ali je se setim svakoga dana" Kako je POZIV iz Urgentnog centra Lidiji (33) iz Beograda PROMENIO ŽIVOT